Een Werk aan de Muur shop

Onderwaterdroom

- Werkcode: 977 217

Filip Staes over Onderwaterdroom

Ik kreeg een mail van Patty of ik met haar een onderwater fotossessie in TODI wou doen. Patty is volslank en ze vermeldde dit ook in haar mail. Mijn antwoord was kort en bondig: ik probeer iedereen zo mooi mogelijk in beeld te brengen. De sessie duurde uiteindelijk meer dan twee uur omdat Patty een enorme wilskracht had om door te gaan. Hoe meer beelden ik kan maken, hoe meer kans dat er uitstekende foto's tussen zitten. Elke namiddag worden er gedurende een kwartiertje luchtbellen door het water geblazen om de vissen van zuurstof te voorzien. Dan krijgt de onderwaterwereld iets magisch en is het een kwestie om zoveel mogelijk foto's te maken. De bellengordijnen vormen een perfecte achtergrond voor de foto's. Deze pose sprong er uit omdat er een zekere kwetsbaarheid en tegelijk ook kracht van uitstraalt.
Filip Staes profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Filip Staes

Welkom op mijn fotografiepagina. In 1992 ben ik besmet met het duikvirus. Na enkele jaren wou ik al de prachtige dingen die ik zag delen met anderen. ik begon te fotograferen en al snel groeide het maken van beelden uit tot een ware passie. In 2000 begon ik deel te nemen aan fotografiewedstrijden. Inmiddels heb ik heel wat prijzen in binnen- en buitenland behaald. Mijn foto's zijn herinneringen aan fantastische en spectaculaire ervaringen, maar ook momenten van geduld en frustratie. Het is inmiddels een natuurlijke drang geworden mij te omgeven in de mooiste maar soms meest mensonvriendelijke omgeving op deze aardbol. Op zoek naar een betoverende wereld, een plaats waar ik tot rust kom. Eén flits, één fractie van een seconde heb ik slechts nodig om mijn fantasie vast te leggen in een gevoel dat mensen kan raken.

Alle werken van Filip Staes


Waarom je kiest voor Onderwaterdroom als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Onderwaterdroom

Koop de foto Onderwaterdroom van Filip Staes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 977 217
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
75,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.