Onweer aan de voet van de Etna

van Gerard Oonk

Onweer aan de voet van de Etna van Gerard Oonk

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 298366
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Aan de voet van de Etna op Sicilië ligt het plaatsje Linguaglossa. Ik kwam er langs op een dag met wisselvallig weer. Meestal ga ik in het buitenland even kijken op het plaatselijke kerkhof. Het is er altijd rustig en vaak wonderschoon. Na een kwartier knalde de zon door de donkere onweerswolken. De smalle stralen verlichtten een kleine 'tempel'. Het duurde maar een paar seconden... Veel mooier zal het op een begraafplaats niet worden.

Dit werk wordt aangeboden door Gerard Oonk

Gerard Oonk profielfotoDe composities in het werk van Gerard Oonk zijn sterk gestileerd. Het hoofdonderwerp van de foto's is meteen herkenbaar. "Ik wil de kijker niet afleiden en dat vereist het maken van keuzes en veel weglaten". De nadruk in de foto's ligt op schoonheid en optimisme. Zelfs onze vergankelijkheid wordt lichtvoetig en kleurrijk in beeld gebracht, zoals te zien is in de serie 'More Past'. "Het is mijn ambitie om beelden te laten spreken. Zo goed en zo mooi mogelijk".

Alle werken