Oud Utrecht

van Jan van der Knaap

Oud Utrecht van Jan van der Knaap

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 254717

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 84 gratis verzending!

Omschrijving

Een blik op de historische binnenstad van Utrecht. Het is dezelfde foto als die van Historisch Utrecht, maar nu in kleur.
Hier is de Stadhuisbrug, een druk kruispunt van de Oudegracht (rechts), de Vismarkt richting de Domtoren, de Choorstraat en het Oudkerkhof. Zichtbaar is is hier de achterkant van het stadhuis met de neoclassisitische zuilen, de Domtoren, de centrale Stadhuisbrug en de Oudegracht met de bibliotheek en een boekhandel. De Stadhuisbrug is ook echt een brug: de Oudegracht maakt hier een bocht en gaat onder de Stadhuisbrug door richting het Ledig erf.

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken