Een Werk aan de Muur shop

Packard Acht Sedan 1948

- Werkcode: 606136

Jan Keteleer over Packard Acht Sedan 1948

De Packard Eight Sedan uit 1948 is de Amerikaanse auto die kort na de Tweede Wereldoorlog op grote schaal werd gebruikt. Robuust en betrouwbaar, deze Packard Eight Sedan uit 1948 is zeker en dat is wat de Amerikanen wilden met een beperkt budget. De Packard Eight Sedan was te vinden in de steden en op het platteland waar steeds meer gezinnen zich begonnen te vestigen.

Dit schilderij van een Packard Eight Sedan uit 1948 kan zeer groot worden afgedrukt op diverse materialen. Het werk heeft een panoramische proportie en is zeer geschikt om in een werkruimte, showroom of gewoon thuis een detail toe te voegen dat indruk zal maken op uw bezoekers.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Packard Acht Sedan 1948 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Packard Acht Sedan 1948

Koop dit schilderij Packard Acht Sedan 1948 van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 606136
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
184 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.