Een Werk aan de Muur shop

Panorama van amphitheater, Bryce Canyon, Utah

- Werkcode: 156569

Rietje Bulthuis over Panorama van amphitheater, Bryce Canyon, Utah

Panoramafoto van het zogenaamde amphitheater in Bryce Canyon met een prachtige wolkenlucht.
Je vindt meer foto's van Bryce in mijn album Bryce Canyon.
Bijzondere kalksteenformaties. Bryce Canyon is niet echt een ravijn, maar een serie van vreemdsoortige, grillige, door de natuur gevormde amphi-theaters. De wanden daarvan bestaan uit zestig verschillende lagen zand-, kalk- en leisteen. In de amphitheaters staan talloze zeer grillig gevormde rotsformaties in allerlei kleurschakeringen, variërend van wit, pastelroze, vurig oranje en rood tot knalrood. Deze rotspartijen worden hoodoos genoemd, ze zijn door erosie ontstaan.
Een panoramafoto bestaat uit meerdere foto's die ik later heb samengevoegd tot 1 beeld. Hierdoor ontstaat een weids uitzicht over de omgeving. Bij benadering ervaar je zo de grootsheid, weidsheid en ruimte van dit indrukwekkende tafereel. Om in te verdwalen. Gelukkig is hier een strategisch uitzichtpunt waar je in alle rust kunt fotograferen.
Je vindt meer panoramafoto's in mijn album 'panoramafotografie'.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Panorama van amphitheater, Bryce Canyon, Utah als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Panorama van amphitheater, Bryce Canyon, Utah

Koop de foto Panorama van amphitheater, Bryce Canyon, Utah van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 156569
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
59 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.