Een Werk aan de Muur shop

Papegaaiduiker in IJsland

- Werkcode: 603 264

Jeroen Kleiberg over Papegaaiduiker in IJsland

Papegaaiduikers zijn een van de drie soorten kleine alken (auks) in het vogelgeslacht Fratercula met een felgekleurde snavel tijdens het broedseizoen. Dit zijn pelagische zeevogels die zich voornamelijk voeden door in het water te duiken. Ze broeden in grote kolonies op kustkliffen of offshore-eilanden, nestelen in spleten tussen rotsen of in holen in de bodem. Twee soorten, de getufte papegaaiduiker en de gehoornde papegaaiduiker, komen voor in de Noordelijke Stille Oceaan, terwijl de Atlantische papegaaiduiker in de Noord-Atlantische Oceaan voorkomt.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Papegaaiduiker in IJsland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Papegaaiduiker in IJsland

Koop de foto Papegaaiduiker in IJsland van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 603 264
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.