Een Werk aan de Muur shop

Patronen in het zand

- Werkcode: 603760

Jeroen Kleiberg over Patronen in het zand

Een enkele zandkorrel is een eenvoudige zaak. Maar de massa, de zandkorrels bouwen, glijden en bezinken in mooie en mysterieuze patronen die we bewonderen, maar die we niet altijd kunnen begrijpen. Zand heeft superheldische kwaliteiten, voor zover het gaat om geologische afzettingen. Het gedraagt zich soms als een vaste stof, soms als een vloeistof en soms als een gas, het is een meester-vormveranderaar. Gevormd door wind en water, laat zand een grootschalige geografie toe in het klein: in rimpelingen, kanalen, ravijnen, valleien en delta's. Zand wordt geboren als kleine stukjes breken van rotsen. Jonge korrels hebben ruwe randen, die met de tijd glad zijn. De meest grove korrels komen voor in de woestijn, waar de voortdurend verschuivende winden de korrels tegen elkaar aan wrijven en ze tot een gladde polijstbeurt vermalen. Hierdoor bewegen duinen, zoals die van de Sahara, zich in uitgestrekte golven.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Patronen in het zand op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Patronen in het zand

Koop de foto Patronen in het zand van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 603760
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.