Pop Art – Banana

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438191
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

POP ART Collectie
© designed by Jan Keteleer

Houd je van bananenmilkshakes? Ze kunnen een perfecte traktatie zijn voor iemand die van milkshakes houdt, maar misschien liever genieten van iets anders dan chocolade, vanille of aardbei. Als je jezelf als zo'n persoon beschouwt, dan zul je van dit boeiende kunstwerk houden. Het stuk combineert de naakte vrouwelijke vorm, gevangen in een staat van perfect genot, met een glas bananenmilkshake. Een van de beste dingen aan dit specifieke stuk is het feit dat het open staat voor een breed scala aan interpretaties. Waar denk jij dat het over gaat?

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken