Pop Art – Refresh Yourself

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438177
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

POP ART Collectie
© designed by Jan Keteleer

Water is een concept dat zoveel verschillende dingen in gedachten heeft. We stellen ons de smaak van water voor op een verschroeiende hete dag. We stellen ons de tijden voor waarin we voelden alsof we het eerst dood gingen. Wat zou u tijdens die gelegenheden hebben gedaan als iemand u een glas water had aangeboden, compleet met kleine, essentiële ijsblokjes? Beschouw het onderwerp van verlangen op een dergelijk niveau, en stel je dan voor wat je zou doen als je naar binnen keek, en een mooie, naakte vrouw daarin vond? Wat gaat er op dat moment door je hoofd?

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken