Pop Art – Vanilla

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438195

10% voorjaarskorting
Nog 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 122 gratis verzending!

Omschrijving

POP ART Collectie
© designed by Jan Keteleer

Zit de naakte vrouw in dit fascinerende stuk popart te zinken in de vanille milkshake? We kunnen niet zeggen. Ook kunnen we niet zeker zijn van wat we werkelijk zien. Is dit een kleine vrouw in een milkshake-glas van normale grootte? Is het milkshake-glas eigenlijk behoorlijk massief? Niemand kan het zeker zeggen. Toch is er iets aan dit stuk dat je verbeelding absoluut kan boeien, zelfs als je niet helemaal zeker bent van waar je naar kijkt. Dit stuk kan worden genoten en geïnstalleerd in verschillende ruimtes. Je kunt je zeker voorstellen dat dit stuk een aardig gesprek begint!

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken