Een Werk aan de Muur shop

RELEASE YOUR INNER CHILD

- Werkcode: 935 827

Atelier Kunst en Ko over RELEASE YOUR INNER CHILD

Deze kunstwerken maken onderdeel uit van onze serie fotografische collagewerken - Creatures. Schepsels die zijn ontstaan door een samenstelling van flarden, probeersels en toevalligheden. De buitenbeentjes die niet binnen de serie pasten waarmee we op dat moment aan het werk waren. De darlings die we niet wilden killen.
Deze fietsende figuur is voortgekomen uit een sessie voor onze serie kunstwerken van Red Venus waaruit bleek dat een gloeilamp zoveel meer kan dan slechts ergens zijn licht over laten schijnen. Zo beschikt het bijvoorbeeld over zowel menselijke als dierlijke eigenschappen. De boodschap hier is - Laat het kind in je los oftewel durf speels te zijn.
Atelier Kunst en Ko profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Kunst en Ko

HOME IS WHERE THE ART IS

Atelier Kunst en Ko is het samenwerkingsverband van de Leidse kunstenaars Peter en Sven de Ru. De grafische inslag van zoon Sven vult de schilderkunstige achtergrond van vader Peter goed aan. De samenwerking werkt inspirerend en leidt tot nieuwe inzichten in onze kunst. Door de verschillende invalshoeken ontstaan kunstwerken met een meerwaarde. Wat die meerwaarde is laten we graag aan jou over. Net als de keuze met welk kunstwerk je van je huis een thuis maakt.

Alle werken van Atelier Kunst en Ko


Waarom je kiest voor RELEASE YOUR INNER CHILD op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

RELEASE YOUR INNER CHILD

Koop dit digital art werk RELEASE YOUR INNER CHILD van Atelier Kunst en Ko als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 935 827
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.