Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 1 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Reiger in overtocht

- Werkcode: 997 624

Jan van der Knaap over Reiger in overtocht

Een reiger die met tegenlicht overvloog. De hemel was strak maar door de laagstaande zon ook een beetje grijsgrauw, en de reiger was met die achtergrond nagenoeg een silhouet. Daarom maakte ik van dat beeld een zwartwit versie om het contrast te vergroten, en de vlieghouding te benadrukken. Reigers proberen de luchtweerstand te verkleinen. Daarom steken de poten strak naar achteren tijdens de vlucht. Let op het kwastje aan de kop! De spanwijdte van een reiger is ongeveer 110-145 cm.
De broedtijd van de reiger is van februari tot mei. Deze foto maakte ik in Purmerend op 28 januari toen de zon nog niet zo hoog stond en de reigers zich opmaakten om te nestelen. Bij die nestkolonie in Purmerend was het een drukte van belang met veel vliegverkeer tussen de bomen.
Jan van der Knaap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Purmerend. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Purmerend is, of Amsterdam, Utrecht, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Purmerend

Alle werken van Jan van der Knaap


Meer weten over Jan van der Knaap?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Reiger in overtocht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Reiger in overtocht

Koop de foto Reiger in overtocht van Jan van der Knaap op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 997 624

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.