Retro – Klassiek Old-timer auto's met vertrekkend vliegtuig

van Jan Keteleer

Retro – Klassiek Old-timer auto's met vertrekkend vliegtuig van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438948

Profiteer alleen vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 107 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Hoewel niet rechtstreeks gebaseerd op de klassieke Humphrey Bogart-film, is er zeker iets aan dit stuk dat je doet denken aan de beroemde film Casablanca. Het moet de combinatie zijn van oldtimer-auto's met een vliegtuig dat er zeker uitziet alsof het van vroeger is binnengedrongen. Als je deze dingen samenbrengt voor een enkele acryl op canvas, is het niet moeilijk om door het mysterie van een voorbeeld van een fijne kunst zoals dit naar binnen te worden getrokken. Naarmate we dieper en dieper ingaan op wat dit stuk echt voor ons betekent, kunnen we ons verplaatsen naar een ander tijdperk. Beschikbaar als producten voor t-shirts, kunst aan de muur of binnenhuisinrichting.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken