Retro – Klassiek Oldtimer-auto en vliegtuig met vrijheidsmeeuwen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 439394
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
127 gratis verzending!

Omschrijving

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze scène komt tot ons vanuit het verleden. Te oordelen naar de auto en het vliegtuig afgebeeld in deze scène, kunnen we raden dat dit stuk speelt zich af in de jaren 1950. De auto is nu een klassieker, maar het was ooit het nieuwste, meest opwindende ding op de weg. Het iconische ontwerp voert ons met gemak terug naar dit tijdperk. Achter de klassieke auto zien we een vliegtuig met zijn enorme propellers. De Amerikaanse vlag wordt briljant weergegeven langs de zijkant van het vliegtuig. Het lijkt waarschijnlijk dat dit vliegtuig een aantal fantastische avonturen heeft meegemaakt. Meeuwen vliegen naast het vliegtuig. Het is een mooie dag.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken