Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 20 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Reusachtige eik in een droom

- Werkcode: 759 597

Jan Keteleer over Reusachtige eik in een droom

Er is iets krachtigs aan de eik die in dit tafereel staat afgebeeld. We zien een of andere vogel overvliegen. We zien het water de boom weerspiegelen, terwijl het suggereert dat er iets buitengewoons is net achter de takken. Dit is iets dat de kijker meeneemt naar iets heel anders. Waar kan dit stuk je naartoe brengen? Als je al deze dingen samengebracht ziet om een droomlandschap te creëren, wat zijn dan je meest intense gedachten? Dit is het soort kunstwerk dat je echt naar een speciale plek kan brengen. Als je er naar kijkt, waar ga je dan heen?
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Reusachtige eik in een droom op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Reusachtige eik in een droom

Koop dit digital art werk Reusachtige eik in een droom van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 759 597

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
173,-155,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.