Een Werk aan de Muur shop

Rode Saab 96 op Bastnas autokerkhof bij Tocksfors in Zweden

- Werkcode: 1 021 501

Evert Jan Luchies over Rode Saab 96 op Bastnas autokerkhof bij Tocksfors in Zweden

Als het decor van een post acopalyptische zombiefilm. Bastnas Auto kerkhof in Zweden. In de bosrijke omgeving van het gehucht Bastnas , ongeveer twintig kilometer onder het plaatsje Tocksfors, op de grens tussen Zweden en Noorwegen ligt een verlaten autokerkhof. Het resultaat van een auto onderdelen handel van twee Zweedse broers die voornamelijk zaken deden met Noorse klanten. Het omvangrijke terrein bevat enkele huizen en bijgebouwen, en is vrij toegankelijk als je je aan de regels houdt. Je mag de gebouwen niet binnentreden, en niets van het terrein meenemen. Nadat de twee broers gestopt zijn met hun bedrijf, neemt de natuur het terrein weer over. Een oude rode Saab 96 staat gestapeld op gekantelde autowrakken. Roestig metaal overwoekerd met mos. Het geheel weerspiegeld deels in het roestbruine water. Deze foto is gemaakt met behulp van een Fujifilm X-T3 gemonteerd op een statief tijdens een regenachtige dag in de Zomer van 2022
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Rode Saab 96 op Bastnas autokerkhof bij Tocksfors in Zweden op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rode Saab 96 op Bastnas autokerkhof bij Tocksfors in Zweden

Koop de foto Rode Saab 96 op Bastnas autokerkhof bij Tocksfors in Zweden van Evert Jan Luchies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 021 501
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.