Een Werk aan de Muur shop

Roestige scheepsromp, nummers 32 tot en met 48

- Werkcode: 977 840

Frans Blok over Roestige scheepsromp, nummers 32 tot en met 48

Het is weer een mooie interactie van lijnen, kleuren en vormen, de boeg van dit vrachtschip, gespot aan de parkkade in Rotterdam. De contrasterende kleuren zeeblauw en rozerood verschiten richting groen en oranje in de buurt van de roestplekken. Waar de verf afbladderd komt er een soort grijs tevoorschijn, terwijl de roestplekken zelf uiteraard vooral bruin zijn. De lasnaden spelen, samen met de verfgrens en de vorm van het schip, een eigen lijnenspel. De getallen van het diepgangsmerk, in reliëf en aangezet met lichtgele verf, maken het beeld compleet
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Roestige scheepsromp, nummers 32 tot en met 48 als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Roestige scheepsromp, nummers 32 tot en met 48

Koop de foto Roestige scheepsromp, nummers 32 tot en met 48 van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 977 840
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
93 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.