Rozen - roze rozen

van Jan Keteleer

Rozen - roze rozen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451125
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Bloemen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Als je bloemen zoals deze ziet, waar denk je dan over? Of je nu iemand bent die van bloemen houdt, de bloemstukken die vaak worden geassocieerd met Valentijnsdag of jubilea, of wat dan ook, je zult heel blij zijn met het absorberen van een stuk als dit. Je hebt het over een voorbeeld van beeldende kunst dat zoveel te bieden heeft met een bedrieglijk eenvoudige scène. Dit is een stuk dat lijkt niets uitgebreider dan een schilderij van prachtige rozen. Om zeker te zijn, daar is niets mis mee. Je zult echter merken dat je helemaal overweldigd bent.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken