Schaamte van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 760442
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

Het gezicht van een vrouw is bedekt door haar handen. Ze heeft misschien betere dagen gekend. Haar handen en gezicht zijn op verschillende plaatsen erg gebarsten. Er zijn wat aanzienlijke vervellingen. Er zit een vermoeidheid in dit stuk die je in je buik raakt, en die je nog lang bij zal blijven. Ze laat ons zien wat we doen als we er niet in slagen racisme onder ogen te zien. Ze laat ons zien dat zelfs als we onze ogen niet sluiten voor de gruwelen, ons zwijgen in wezen precies hetzelfde is. Dit is een diepgaande verklaring die ons eraan herinnert dat we beter ons best moeten doen. .

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken