Schilderij van een meisje dat in de zee zwemt

van Jan Keteleer

Schilderij van een meisje dat in de zee zwemt van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 866086
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Painting Of A Girl Swimming In The Sea van Jan Keteleer is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een vrouw, die besloot op vakantie te gaan naar een pittoresk afgelegen eiland voor de kust van Turkije. Ze verwachtte een mooie en rustige vakantie te hebben, maar kwam op de een of andere manier vast te zitten midden in een oude en vergeten cultuur. Terwijl ze naar antwoorden zocht, ontdekte ze dat haar vakantie deel uitmaakte van een jaarlijks ritueel, Asavinar genaamd, dat de essentie van de zee viert en wat die de mensheid te bieden heeft.

Keteleer slaagde erin een realistische sfeer te creëren met deze pittoreske en droomachtige scène. Hij legde de essentie van de zee vast, met heldere kleuren en zachte streken. Hij concentreerde zich vooral op de zee als onderwerp, maar wist ook de sfeer van de zomer mee te nemen.

Copyright
Jan Keteleer

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken