Sneeuwaap

- Werkcode: 121 302

Guy Florack over Sneeuwaap

Japanse makaak in het Jigokudani Monkey Park in Japan. Hij zit heerlijk te badderen in een heetwaterbron. Dit doen ze om warm te blijven in de winter. Het is na de mens de meest noordelijk voorkomende soort primaat. De Japanse makaak is aangepast aan het leven in gebieden met strenge winters.
Guy Florack profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Guy Florack

"Het is geweldig om unieke beelden op de gevoelige plaat vast te leggen, maar het is nog geweldiger als deze unieke foto's ook bewondert worden door anderen. Het is dan ook een eer als u mijn werk zo mooi vindt dat het een plekje op uw muur verdient."

Guy Florack is een zeer technische fotograaf met een passie voor natuur- en stadsfotografie. Met foto's van over de hele wereld heeft hij in het verleden in dienst van media bedrijven gefotografeerd en is sinds 2014 zijn eigen bedrijf begonnen.

Alle werken van Guy Florack


Waarom je kiest voor Sneeuwaap op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sneeuwaap

Koop de foto Sneeuwaap van Guy Florack op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 121 302
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden