Een Werk aan de Muur shop

Stadsbeeld Montmartre, Parijs

- Werkcode: 111 166

Sean Vos over Stadsbeeld Montmartre, Parijs

De straten van Montmartre drogen op na een regenbui.
Sean Vos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sean Vos

Fotografie is schrijven met licht. Al ruim tien jaar houd ik mij bezig met deze passie. Met bergsport als belangrijkste hobby en vrijetijdsbesteding, fotografeer ik het liefst in de bergwereld. In de bergen kom ik tot rust en neem ik de tijd voor het maken van de perfecte foto. Daarnaast interesseer ik mij als bouwkundige ook voor de gebouwde omgeving en bijzondere architectuur. Regelmatig lever ik fotowerk en teksten aan voor Bergen Magazine. Daarnaast werk ik kleinschalig als freelancer en fotografeer ik voor diverse opdrachtgevers. Verder verzorg ik naar wens fotografieworkshops en lezingen, waarin voornamelijk de bergwereld en het omgaan met de camera op reis centraal staan.

Alle werken van Sean Vos


Waarom je kiest voor Stadsbeeld Montmartre, Parijs als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Stadsbeeld Montmartre, Parijs

Koop de foto Stadsbeeld Montmartre, Parijs van Sean Vos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 111 166
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
102,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.