Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 1 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Stilleven Het kabinet

- Werkcode: 651 452

Willy Sengers over Stilleven Het kabinet

Stilleven verticaal van een grote witte fruitschaal op een voet met daarop fruit zoals druiven blauw wit pruimen appels en watermeloen. Rechts daarnaast een Delftsblauwe vaas met bloemen erin zoals Delphinium, ranonkel, tulpen hortensia en chrysant. Links in de achtergrond een kristallen karaf met een kristallen glas ervoor met blauwe likeur erin. Alles op een houten tafel met een bruingrijze linnen doek en een witte linnen keukendoek. Als je goed kijkt zie je vlindertjes en rupsen.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Stilleven Het kabinet op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven Het kabinet

Koop de collage Stilleven Het kabinet van Willy Sengers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 651 452

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152,-137,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.