Stilleven aan de kust van Zeeland

van Jan Radstake

Stilleven aan de kust van Zeeland van Jan Radstake

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 228697
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
89 gratis verzending!

Omschrijving

Een stalen ring waar al zoveel boten aan vast hebben gelegen valt niemand op. Een steiger in de Zeeuwse wateren waar iedereen gewoon langs loopt. De Zeeuwse wateren zijn bekend bij veel watersport liefhebbers. Zeilers en andere liefhebbers van de watersport komen graag naar Zeeland om hun favoriete sport te beoefenen. Maar zeeland biedt ook nog een andere schoonheid dan water. Als je goed om je heen kijkt kun je soms schitterende details zien die de provincie nog meer indruk op je doen maken. Neem nou deze eenvoudige ijzeren ring voor het vastleggen van boten. Ik wed dat niemand daar echt aandacht aan besteed.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Radstake

Jan Radstake profielfotoGeboren in 1958 en al jaren bezig met fotografie. Met de eerste echte Minolta spiegelreflex die ik in mijn bezit had maakte ik al veel foto's. Fotograferen was en is mijn passie, het is de kunst van het vastleggen van dat ene moment. De kunst van het fotograferen van de lichtinval in die bijzondere kamer of hal. Het is het zoeken van de plekjes waar je bijzonder foto's kan maken. Het spotten van die vogel dat insect, dat is wat fotograferen zo bijzonder maakt. Mijn passie voor de fotografie is goed te combineren met mijn andere grote passie, nl motorrijden. Motorfietsen zijn stuk voor stuk prachtige stukken techniek. Geen motorfiets is het zelfde maar alle motorfiets zijn fotogeniek. Een uitstekende combinatie dus.

Alle werken