Terras met uitzicht

van Frans Blok

Terras met uitzicht van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 263841
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
215 gratis verzending!

Omschrijving

Dit beeld, deels gerenderd, deels digitaal geschilderd, toont een ruimtekolonie in een holle asteroïde, zoals beschreven door sciencefictionschrijvers als Arthur C. Clarke, Kim Stanley Robinson en Greg Bear. Een cilindervormige ruimte met een diameter van tien kilometer die om zijn as draait om zwaartekracht te genereren.

Vanaf het terras van een appartement in deze kleine omgekeerde wereld hebben we een prachtig uitzicht over meren, bossen, bergen, steden en, door een reusachtig cirkelvormig venster, op de ruimte daarbuiten.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken