Een Werk aan de Muur shop

Terras met uitzicht

- Werkcode: 263 841

Frans Blok over Terras met uitzicht

Dit beeld, deels gerenderd, deels digitaal geschilderd, toont een ruimtekolonie in een holle asteroïde, zoals beschreven door sciencefictionschrijvers als Arthur C. Clarke, Kim Stanley Robinson en Greg Bear. Een cilindervormige ruimte met een diameter van tien kilometer die om zijn as draait om zwaartekracht te genereren.

Vanaf het terras van een appartement in deze kleine omgekeerde wereld hebben we een prachtig uitzicht over meren, bossen, bergen, steden en, door een reusachtig cirkelvormig venster, op de ruimte daarbuiten.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Terras met uitzicht als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Terras met uitzicht

Koop dit digital art werk Terras met uitzicht van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 263 841
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
143,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.