The Pink Elephant

- Werkcode: 954 905

'A Doodle a Day' over The Pink Elephant

The Pink Elephant (De roze olifant) is een tekening vol doodles. Hierbij is één roze olifant te vinden, althans de slurf. Deze vrolijke vierkante doodle art heeft levendige kleuren en er is van alles in te ontdekken. Leuk voor een kinderkamer maar ook als kunstwerk ergens anders in huis. Deze doodle art is zeker een blikvanger, waar je deze ook hangt.
'A Doodle a Day' profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door 'A Doodle a Day'

Op de website 'A doodle a day' vind je dagelijks een nieuwe tekening. Een selectie hiervan is te koop via 'Werk aan de muur'. Van catchy zwart-wit tot kleurrijke kunstwerken. Voor jezelf of als cadeau.

Alle doodles die je op 'A doodle a day' kan vinden zijn getekend door Rik Mulder. Ze worden op een tekentablet of met een tekenprogramma gemaakt. Digitale kunst dus, met een eigen stijl. Naast tekenen houdt Rik zich ook bezig met fotografie.

Alle werken van 'A Doodle a Day'


Waarom je kiest voor The Pink Elephant op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

The Pink Elephant

Koop de illustratie The Pink Elephant van 'A Doodle a Day' op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 954 905
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden