Een Werk aan de Muur shop

Tithonia, Mexicaanse zonnebloem

- Werkcode: 852775

Marjolijn de Winter over Tithonia, Mexicaanse zonnebloem

Botanische illustratie van Tithonia, ook wel Mexicaanse zonnebloem genoemd. Mijn serie schilderijen van bloemen (pen, aquarel, potlood) is geinspireerd op de Verkade-plaatjes en heeft een fijne retro look.
Marjolijn de Winter profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marjolijn de Winter

Ik ben een illustrator en dessinontwerper. Ik werk voornamelijk met aquarel en fineliner en bewerk dat digitaal. Mijn onderwerpen zijn planten, dieren en historische gebouwen, ik hou van een vleugje retro. Ik maak redactionele illustraties, dessinontwerpen en vrij werk.
Ik ben een zelfopgeleide illustrator, opgeleid in communicatie en geschiedenis besloot ik in september 2019 het om te gooien. Ik besteed veel tijd aan (online) scholing om nog meer te leren over technieken en zakendoen. Op Instagram kun je mijn laatste werk zien.

Alle werken van Marjolijn de Winter


Waarom je kiest voor Tithonia, Mexicaanse zonnebloem op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Tithonia, Mexicaanse zonnebloem

Koop de illustratie Tithonia, Mexicaanse zonnebloem van Marjolijn de Winter op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 852775
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.