Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 14 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Uitzicht over het landschap bij de Bergsche Maas

- Werkcode: 21 628

Ruud Morijn over Uitzicht over het landschap bij de Bergsche Maas

Overzicht van het landschap bij de Bergsche Maas bij het dorp Dussen, gemeente Altena, Noord-Brabant, Nederland. Langs de oever staan kleine en grote bomen in een lange rij. Op de achtergrond grazen koeien op de dijk en ook aan de voet van de dijk. Het is een mooie zomerdag met een felblauwe hemel met witte Cumulus wolken en vliegtuigstrepen.
Ruud Morijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruud Morijn

Al ruim 50 jaar bezig met fotografie, maar pas echt de smaak te pakken gekregen na mijn pensionering. Nu heb ik pas de tijd en de rust om echt rond te kijken en mooie dingen te ontdekken en vast te leggen. Op deze site zie je enkele van mijn mooiste foto's, maar kijk ook gewoon eens rond op mijn Flickrdomein https://www.flickr.com/photos/10989519@N06/ . Daar staan er veel meer. Ook een Flickrfoto kan meestal wel via 'WERKaandeMuur' worden geleverd. Vraag er dan gewoon even naar en vermeld de naam en opnamedatum van de foto zoals die bij Flickr staan vermeld! Ik zal de foto dan op deze site plaatsen zodat die via WERKaandeMUUR met de daarbij behorende kwaliteit kan worden geleverd.

Alle werken van Ruud Morijn


Waarom je kiest voor Uitzicht over het landschap bij de Bergsche Maas op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Uitzicht over het landschap bij de Bergsche Maas

Koop de foto Uitzicht over het landschap bij de Bergsche Maas van Ruud Morijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 21 628

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.