Utrecht fietsstad

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 361450
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Utrecht is uitgeroepen tot tweede fietsstad ter wereld. Of dat terecht is weet ik niet, maar de stad ritselt wel van de fietsers en fietsenstallingen. De grootste fietsenstalling ter wereld onder Utrecht Centraal is al deels in gebruik en wordt binnenkort volledig opgeleverd. Hier heeft een waarschijnlijk jonge vrouw haar omafiets gestald in het straatlicht van het Stationsplein in Utrecht. De straatlamp schijnt een puist licht naar boven en werpt een harde schaduw van de fiets op de achterliggende muur.
Oud en nieuw. Die muur is nieuw aangelegd met hergebruikte stenen en is te vinden bij de tramhalte van Utrecht Centraal. De oude fiets heeft geen goede bel en verlichting, en geen slot. Misschien is dat de reden om de fiets zo in het straatlicht te zetten.

Over Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken