Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 21 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Veldweg langs het gouden graan, Schimmert

- Werkcode: 497 268

Nop Briex over Veldweg langs het gouden graan, Schimmert

Limburgse veldweg langs het gouden rijpe graan tussen Beek en Schimmert. Kwaliteitsreproducties hier op Werk aan de Muur. Origineel schilderij is te koop: www.briex.eu
Nop Briex profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Nop Briex

Hedendaagse beelden en zelfs die uit het verleden inspireren mij om ze te recyclen voor re-actionair hedendaags impressionistische kunst. Mijn tekeningen en schilderijen zijn schetsimpressies in een losse en vrije stijl, de schilderijen in een kleurrijk palet. Daarnaast vervaardig ik ook collages en digitale kunstwerken of vind ik nieuwe inspiraties en composities door verfstreken uit bestaande werken. Ik werk snel, vanuit de emotie, wars van perfectie, behoedzaam om niet te vervallen in details en oneindeloos gepriegel.

Composities in bijna onafgewerkte staat, werken die deel uit maken van de hedendaagse impressionistische prikkel. Evoluerend naar een meer bevragend abstract essentieel hedendaags verbeeldend expressief impressionisme.

Met het internet worden we overladen met duizenden beelden per dag, prachtig. Maar heeft originele kunst aan de muur dan nog een toekomst? Ja, u kunt ze aanraken, voelen, ruiken. Schilderijen en tekeningen die u ontroeren en prikkelen, die u aandacht schenken en u iedere dag in een bad van totale ontspanning en plezier onderdompelen. Men beweert dat ik een van de meest gewaardeerde en gerenommeerde na-oorlogse kunstschilders uit Zuid Limburg ben. Ik verkoop mijn originele werken over de hele wereld. De samenwerking met Werk aan de Muur / Oh my Prints stel ik zeer op prijs omdat mijn originelen nu ook via excellente, kwalitatief hoogwaardige re-producties voor iedereen betaalbaar zijn.

Alle werken van Nop Briex


Meer weten over Nop Briex?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Veldweg langs het gouden graan, Schimmert

Koop dit schilderij Veldweg langs het gouden graan, Schimmert van Nop Briex als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 497 268

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Hout
Kies materiaal opties Speciale wens?
372,-335,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.