Verrassing voor mevrouw Mol

Werkcode: 619 255 Kopieer de werkcode

Mies Heerma profielfoto Landart
En ik vraag me dan af wat meneer Mol denkt als hij naar buiten komt....... Hij zal toch echt even zijn brilletje op moeten zetten.

Dit werk wordt aangeboden door Mies Heerma

Ik hou van de natuur, heb in Nederland en Japan bloemsierkunst lessen gegeven en heb me nu toegelegd op het maken van Landart. Een tijdelijke verbintenis maken tussen het landschap en een kunstwerk. Een kunstwerk met materialen uit de natuur en gevonden op of nabij de plek waar het werk gemaakt is.

Meer weten over Mies Heerma?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Petra
Nederland
4.5 / 5

De keuze is heel groot. Ze beloven wat ze doen: verzending, leverijd, prima verpakking!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Adri
Nederland
5 / 5

Heel erg goed
Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
Maartje
Nederland
5 / 5

Alles en iedereen is prima daar
Ik had mooi schilderij uitgezocht om poster van te maken maar er niet aan gedacht dat dat wel even tijd kost.Er zijn natuurlijk meer mensen die iets bestellen.Mailtje gestuurd of het misschien eerder kon en ja hoor omdat het er voor een bepaalde gelegenheid moest zijn gingen ze dat in orde makenWaar vind je zoiets nog dat men met speciale wensen rekening houdt. De poster was prachtig en zo keurig verpakt alle lof!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Jos
Nederland
5 / 5

Alles geheel naar wens verlopen, zeker een aanrader.
Alles is netjes en snel en volgens planning verlopen. Werk zat keurig verpakt en met duidelijke uitleg hoe een en ander te monteren cq op te hangen. Dus voor mij een positieve ervaring en zal er zeker nog eens een ander werk kopen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
M44
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
We hebben al 5x een groot canvasdoek besteld bij Werkaandemuur. Het is mooi afgewerkt mooi van kleur goed verpakt dus top! Dus echt een goed adres om iets moois te vinden en het aanbod is ruim voor iedere smaak.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Anita
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit en een fijn contact.
Schilderij canvas voor de woonkamer gekocht. We wilde een afwijkende maat. Fijn. Contact en goed advies gekregen. Schilderij ziet er prachtig uit. Mooie kwaliteit ook. Wij zijn er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Erik
Nederland
5 / 5

Wij waren op zoek naar een oplossing voor het galmen in onze nieuwe woning. Hebben nu een illustratie op doek met akoestisch materiaal er achter. Werkt fantastisch en de lijst en doek zijn van hoge kwaliteit. Zeer eenvoudig te monteren en erg fraai afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
I.
Nederland
5 / 5

Er wordt snel gereageerd op vragen en men komt zelf ook met ideeën en tips. Het eindresultaat van het akoestische doek is heel mooi geworden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
huub Olijve
Nederland
4 / 5

(Translated by Google) Good direct contact. Plenty of choice. Good directions (Original) Goed direct contact. Ruime keuze. Goede aanwijzingen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Rob van Hotel Mitland
Nederland
5 / 5

Ruime keuze. goede informatie. Snelle service en nazorg. Persoonlijke benadering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Centrum van Alphen
Nederland
5 / 5

Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
Rachelle de Wit
Nederland
5 / 5

Goed geholpen door Styliste Fela, ze wist precies de juiste tips te geven. Het kunstwerk is precies groot genoeg en het eindresultaat mag er wezen. Mijn man en ik zijn dolenthousiast. De kwaliteit is boven verwachting goed en de medewerkers zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Verrassing voor mevrouw Mol van Mies Heerma op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden