Vintage Afrikaans Portret

- Werkcode: 777 315

Arjen Roos over Vintage Afrikaans Portret

De vintage Afrikaanse portret is een uniek en kleurrijk kunstwerk dat de schoonheid van een traditioneel geklede Afrikaanse vrouw weergeeft. Het werk is een combinatie van verschillende technieken, waaronder schilderwerk, 3D rendering en fotografie, die samen een retro of vintage sfeer creëren. De prachtige dame op het doek spettert echt van kleur en geeft het kunstwerk een levendige en opvallende uitstraling.

Het gebruik van kleur is van groot belang in dit werk, met felle kleuren die de aandacht trekken en een gevoel van leven en vreugde uitstralen. De traditionele Afrikaanse kleding van de vrouw versterkt deze sfeer nog meer en geeft het kunstwerk een echt Afrikaans gevoel. De vrouw zelf is geportretteerd met een zelfverzekerde en trotse houding, wat een gevoel van kracht en zelfvertrouwen uitstraalt.

De combinatie van verschillende technieken in dit werk maakt het uniek en intrigerend. De 3D rendering en fotografie geven het kunstwerk een moderne twist, terwijl het schilderwerk en de vintage sfeer een ode zijn aan kunst uit het verleden. Dit werk is een prachtige illustratie van hoe verschillende elementen samen kunnen komen om een uniek en indrukwekkend kunstwerk te creëren.
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Vintage Afrikaans Portret op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vintage Afrikaans Portret

Koop dit digital art werk Vintage Afrikaans Portret van Arjen Roos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 777 315
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden