Vintage Dashboard Jaguar XK 120

van Jan van der Knaap

Vintage Dashboard Jaguar XK 120 van Jan van der Knaap

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 213321
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Een vintage versie van het dashboard van een Jaguar XK 120.
Deze auto werd gebouwd door Jaguar tussen 1948 en 1954. De naam werd ontleend aan het feit dat hij 120 mijl per uur kon rijden, wat gelijk staat aan 192 km per uur. Dat is nog steeds behoorlijk snel. Er zijn er 12055 van gebouwd en deze auto is blijkbaar nog steeds in gebruik. Volgens mij is een moderne autoradio op de foto te zien.
Ik maakte deze vintage versie om de stijl van de tijd en de auto meer te benaderen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken