Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 7 dagen en 18 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Volle maan boven water

- Werkcode: 759 600

Jan Keteleer over Volle maan boven water

De weerspiegeling van de boom in het water is een van de eerste dingen die je opvalt. Dit werk doet denken aan de vreemde werelden en beelden die we soms in onze dromen tegenkomen. Er is ook een kwaliteit aan dit kunstwerk dat je dwingt om lange tijd in zijn wereld te staren. Als je dit schilderij ziet, waar denk je dan aan? Wat zijn enkele van de ideeën en beelden die in je opkomen? Je kunt je gemakkelijk iets voorstellen dat je naar plaatsen in je gedachten brengt. Het zijn plaatsen die we niet zo vaak bezoeken als we misschien zouden moeten.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Volle maan boven water op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Volle maan boven water

Koop dit digital art werk Volle maan boven water van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 759 600

Shop nu met 10% korting
Nog 7 dagen en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
173,-155,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.