Een Werk aan de Muur shop

Vuelta a España 2020 data poster, Ronde van Spanje

- Werkcode: 797 110

Studio Vlak over Vuelta a España 2020 data poster, Ronde van Spanje

Herbeleef elke Ronde van Spanje / Vuelta a España van 1935 tot en met 2020 met deze dataposter van Studio Vlak. Elk wieltje staat voor een editie van de Vuelta. De velgdikte staat voor de gemiddelde snelheid van de winnaar: dunner is sneller. Elke spaak is een etappe: meer spaken zijn meer etappes, en als er meer ruimte tussen spaken zitten dan is er een langere etappe verreden.
Hang deze Eye-catcher aan je muur en ontdek elke dag nieuwe gegevens over de Vuelta a España, jouw favoriete grote ronde in het wielrennen. In welk jaar werd er het hardst gereden? Was de vuelta altijd zo lang? Hoeveel etappes waren er in de jaren vijftig?
Studio Vlak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Studio Vlak

Studio Vlak visualiseert, vertelt en legt uit.

Alle werken van Studio Vlak


Waarom je kiest voor Vuelta a España 2020 data poster, Ronde van Spanje als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Vuelta a España 2020 data poster, Ronde van Spanje

Koop de illustratie Vuelta a España 2020 data poster, Ronde van Spanje van Studio Vlak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 797 110
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
70,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.