Een Werk aan de Muur shop

Vuurtoren Rubjerg Knude Fyr

- Werkcode: 515 730

Bart van Dinten over Vuurtoren Rubjerg Knude Fyr

Rubjerg Knude Fyr is een vuurtoren bij Lønstrup in Jutland (Denemarken). De vuurtoren staat op de Lønstrup Klint op een hoogte van 60 meter boven het zeeniveau. Door stuifzand en kusterosie wordt de kust gemiddeld 1.5 meter per jaar uitgehold. Naar verwachting zal de toren over enkele in zee vallen.
Bart van Dinten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bart van Dinten

Ik ben Bart van Dinten, geboren in 1965 en woon in het Brabantse Beers. In 2006 ben ik overgestapt van een analoge naar een digitale spiegelreflexcamera en vanaf dat moment is fotografie een serieuze hobby geworden. Mijn voorkeur gaat dan uit naar landschap, macro en natuur. Mocht je meer van mijn werken willen bekijken, neem dan gerust eens een kijkje op mijn website https://www.bartvandinten.nl.

Alle werken van Bart van Dinten


Waarom je kiest voor Vuurtoren Rubjerg Knude Fyr op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vuurtoren Rubjerg Knude Fyr

Koop de foto Vuurtoren Rubjerg Knude Fyr van Bart van Dinten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 515 730
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.