Een Werk aan de Muur shop

Warpspeed

- Werkcode: 243 480

Lex Schulte over Warpspeed

Lichtkunst op het jaarlijks terugkerende lichtfestival GLOW in Eindhoven.

Het GLOW Festival is een Eindhovens festival waarop kunstenaars en ontwerpers uit binnen- en buitenland lichtkunst- en designtoepassingen tonen die tot stand zijn gekomen door het gebruik van nieuwe mediatechnologieën, zoals computers, sensoren, animaties, maar ook bekendere projectietechnieken. In november en december 2006 werd het voor het eerst gehouden.

Het festival is een openluchttentoonstelling waarbij kenmerkende gebouwen en locaties met kunstlicht worden belicht. Tijdens het eerste festival waren in de stad en op de oevers van de Dommel kunstwerken te zien.

Door de productie van de gloeilamp door Philips in Eindhoven heeft de stad altijd al iets met licht gehad. Eindhoven staat ook wel bekend als lichtstad. Tegenwoordig is het de Led-verlichting die in toenemende mate de aandacht trekt.

Bij dit object hingen er gekleurde lichtstaven in de koepel van de Heuvel galerie. De staven konden van kleur veranderen door middel van katrollen hoger of lager komen te hangen. Door recht onder de staven te gaan staan kreeg je een mooi effect, met soms de weerspiegeling in de ramen.
Lex Schulte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lex Schulte

Ik ben een leraar met een hobby die het leuk vindt om te delen wat hij heeft gemaakt.

Volg mij ook op instagram en facebook

Shotbylex

Alle werken van Lex Schulte


Meer weten over Lex Schulte?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Warpspeed op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Warpspeed

Koop de foto Warpspeed van Lex Schulte op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 243 480
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
83,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.