Waterjuffer

van Jan van der Knaap

Waterjuffer van Jan van der Knaap

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 329975
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een waterjuffer op een rietstengel. Het waaide flink, en ik had iets van 30 foto's nodig om deze foto te verkrijgen. Ik was op jacht naar libellen, maar die zagen mij al van ver aankomen. Dat lukte niet goed. Deze waterjuffer zat op een rietstengel en bleef ook gewoon zitten. Hij moet mij gezien hebben.
Een waterjuffer is een ondersoort van de libellen. Een waterjuffer is kleiner en heeft in ruststand de vleugels naast het slanke lange achterlichaam gevouwen. Verder heeft het dier grote uiteenstaande bolle ogen. Ik weet niet welke soort dit is. Het lijkt een kruising tussen de vuurjuffer die compleet rood is, en de azuurwaterjuffer die compleet azuurblauw is.
Deze foto is gemaakt in De Heemtuin in Purmerend.

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken