Een Werk aan de Muur shop

Waterjuffer

- Werkcode: 329 975

Jan van der Knaap over Waterjuffer

Een waterjuffer op een rietstengel. Het waaide flink, en ik had iets van 30 foto's nodig om deze foto te verkrijgen. Ik was op jacht naar libellen, maar die zagen mij al van ver aankomen. Dat lukte niet goed. Deze waterjuffer zat op een rietstengel en bleef ook gewoon zitten. Hij moet mij gezien hebben.
Een waterjuffer is een ondersoort van de libellen. Een waterjuffer is kleiner en heeft in ruststand de vleugels naast het slanke lange achterlichaam gevouwen. Verder heeft het dier grote uiteenstaande bolle ogen. Ik weet niet welke soort dit is. Het lijkt een kruising tussen de vuurjuffer die compleet rood is, en de azuurwaterjuffer die compleet azuurblauw is.
Deze foto is gemaakt in De Heemtuin in Purmerend.
Jan van der Knaap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Purmerend. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Purmerend is, of Amsterdam, Utrecht, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Purmerend

Alle werken van Jan van der Knaap


Meer weten over Jan van der Knaap?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Waterjuffer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Waterjuffer

Koop dit digital art werk Waterjuffer van Jan van der Knaap als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 329 975
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.