Een Werk aan de Muur shop

Waterkering (paaltjes) Paesens-Moddergat

- Werkcode: 989 684

R Smallenbroek over Waterkering (paaltjes) Paesens-Moddergat

Een zwart-witopname van de verweerde paaltjes in Paesens-Moddergat. De dynamische voorgrond leidt naar de paaltjes en omdat er slecht weer op komst is, wordt het geheel compleet met een mooie wolkenlucht. De foto is in het vierkant uitgesneden.
R Smallenbroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door R Smallenbroek

Analoog begonnen als hobbyfotograaf, daarna jaren laten liggen en inmiddels al weer jaren gepassioneerd fotograferend. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben en kan me een leven zonder ook niet meer voorstellen. Het is heerlijk om de schoonheid die ik zie en ervaar te kunnen delen en prachtig als anderen datzelfde ervaren bij het zien van het beeld. Ik hou me voornamelijk bezig met landschapsfotografie waarbij het kernwoord is sfeer!

Alle werken van R Smallenbroek


Waarom je kiest voor Waterkering (paaltjes) Paesens-Moddergat als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Waterkering (paaltjes) Paesens-Moddergat

Koop de foto Waterkering (paaltjes) Paesens-Moddergat van R Smallenbroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 989 684
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
68 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.