Waterpoel met spiegelbeeld

Werkcode: 173 273 Kopieer de werkcode

Jaap Mulder profielfoto Waterpoel met spiegelbeeld in natuurgebied het Twiske te Den Ilp, Nederland. Uit de hand genomen op m'n hurken.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap Mulder

Ik ben 68 jaar, en ik fotografeer voor mijn hobby. Ik fotografeer graag in de natuur maar ook oude dorpen en stadjes vind ik leuk om te doen. Natuurfoto's zijn wel het hoofddoel maar ook oude straatjes en architectuur alsmede dieren fotograferen vind ik ook leuk om te doen.

Meer weten over Jaap Mulder?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Sandra
    Nederland
    4.5 / 5

    Wederom geweldig Werk aan de Muur!
    Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Anneke
    Nederland
    5 / 5

    goede communicatie, zorgvuldige verpakking en bezorging, last but not least een prachtige poster. Hij fleurt de hele kamer op.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    Dieter Rogiers
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Beautiful, clear print on canvas. Delivery is also great! Recommended. (Original) Prachtige, heldere print op canvas. Levering is ook top! Aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Anthony Clifford
    Nederland
    5 / 5

    Werk aan de muur heeft boven verwachting een prachtig werk geleverd. Goede en vriendelijke service, uitstekende kwaliteit en een levering waar ik heel blij mee was. Een echte aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2017
    Riccardo
    Nederland
    5 / 5

    De kwaliteit is echt top! Zowel de afruk van de foto als ook het materiaal om het op te hangen. Ik ben erg tevreden! Ook handig dat je met de app alles al op voorhand kunt uitproberen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Diana
    Nederland
    5 / 5

    Stelt nooit teleur!
    Na een eerdere goede ervaring bij de inrichting van een tandartspraktijk, bestelde ik nu voor de styling van een bedrijfspand, 6 mooie stukken in diverse maten op canvas. Zeer ruime keus, prima kwaliteit voor een goede prijs. Netjes op tijd geleverd! Top werkaandemuur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    Rob
    Nederland
    5 / 5

    Persoonlijke en heldere communicatie. Een geweldig product: akoestisch doek met geluidsabsorberende panelen: een eyecatcher en fantastische geluidsdemping ineen. Meer dan prachtig geprint.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
    D Lok
    Nederland
    3.5 / 5

    Top
    Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
    Marjolein
    Nederland
    5 / 5

    Goede uitleg, goed geholpen en volop keus. Erg blij met ons werk. Zijn de volgende alweer aan het uitzoeken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Petra
    Nederland
    4.5 / 5

    De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
    Theo
    Nederland
    4.5 / 5

    goed geregeld van afhandeling tot verpakking en kwaliteit van het werk
    goede opvolging bij vragen en het geleverde voldoet boven verwachting

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Gino
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden
    gebruikte materialen en de afwerking van het product. Alsook over de service hebben we zeker geen klachten. Doordat tijdens het transport 1 profiel beschadigd was geraakt (het zat alvast goed verpakt), werd dit op professionele wijze direct aangepakt en werd ons een nieuw toegestuurd. Dus ook over de service alleen maar lof. Deze shop kan ik zeker aanbevelen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Waterpoel met spiegelbeeld van Jaap Mulder op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden