Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 10 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Winterbeeld Museumpark

- Werkcode: 251 309

Frans Blok over Winterbeeld Museumpark

Een winters sfeerbeeld vanuit de Rozentuin in het Museumpark, over de bevroren vijver naar museum Boymans van Beuningen, met links op de achtergrond ook het Nieuwe Instituut, voorheen NAI.

Dit beeld is gebaseerd op een archieffoto uit een voorbije winter en digitaal bewerkt tot een impressionistische, stripachtige tekening.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Winterbeeld Museumpark als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Winterbeeld Museumpark

Koop dit digital art werk Winterbeeld Museumpark van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 251 309

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
93,-84,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.