Witte oorzwammetjes

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 403147

10% voorjaarskorting
Nog 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 73 gratis verzending!

Omschrijving

Ik dacht dat dit het Waaiertje was, maar iemand maakte mij er op attent dat dit Witte Oorzwammetjes zijn. Ze lijken ook zoveel op elkaar!
Witte Oorzwammetjes (Crepidotus variabilis) staan vaak bij elkaar op liggend dood hout. Kleine hoed van 3 tot 5 centimeter. De kleur is wittig en het oppervlak voelt viltig aan. De foto komt alweer van 2014 en maakte ik in de Heemtuin in Purmerend. Hoewel de kleur van de Witte Oorzwam wittig is (duh), komt deze kleur van de warme gele herfstzon toen ik de foto maakte. Ik vond het wel mooi en dat laat ik maar zo.

Over Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken