Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 13 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Wolkenlucht

- Werkcode: 939 458

Catharina Mastenbroek over Wolkenlucht

Werk gemaakt in gemengde techniek: aquarel en soft pastelkrijt. Dit werk is zeer geschikt voor elk vertrek maar speciaal voor een kinderkamer, een slaapkamer of als bijna abstract werk in een gang of woonkamer. Zelfs in de keuken komt dit werk goed tot zijn recht. De kleuren zijn enerzijds van een fel blauw in diverse kleurschakeringen en anderzijds van een wollig, vuil, wit, wat het karakter van de wolken mooi weergeeft. Erg geschikt om als behang te gebruiken.
Catharina Mastenbroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Catharina Mastenbroek

Catharina Mastenbroek (Amsterdam, 02-10-1965) is beeldend kunstenaar. Zij woont en werkt in Amstelveen (Nederland). Begonnen als beeldhouwer maakt zij nu tweedimensionaal werk in de technieken aquarel, pastel, houtskool, potlood en collage. 'Toon, kleur en vorm, daar gaat het om in mijn werk, maar vooral toch om kleur.' Mijn leermeesteres noemt mij een colorist. Zij heeft een website waar meer van haar werk te zien is: https://www.cathelier.com.

Alle werken van Catharina Mastenbroek


Waarom je kiest voor Wolkenlucht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wolkenlucht

Koop dit schilderij Wolkenlucht van Catharina Mastenbroek als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 939 458

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.