• Zwarte neushoorn van De Afrika Specialist thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 417623

Zwarte neushoorn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
80 gratis verzending!
Zwarte neushoorn van De Afrika Specialist

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Mijn eerste zwarte neushoorn! De zwarte neushoorn is eigenlijk helemaal niet zwart, net zo min als de witte neushoorn wit is. Het verschil gaat terug op een vertaalfout: Afrikaners hadden het over de wijde neushoorn, verwijzend naar de vorm van de bek van de neushoorn. Wijd werd in het Engels white - en zo was de witte neushoorn een feit. De zwarte neushoorn is benoemd in contrast met de witte. In tegenstelling tot de wijde lip van de witte heeft de bovenlip van de zwarte neushoorn een v-vorm. Daarom wordt hij ook wel haaklipneushoorn genoemd.

Over De Afrika Specialist

De Afrika Specialist profielfotoAwesome wonder is de naam van mijn blog, en het beschrijft hoe ik het leven in zuidelijk Afrika ervaar. Wat een prachtige natuur, en boeiende cultuur! Hier op Werk aan de Muur ben ik de Afrika specialist, met een ruime selectie aan foto's van Afrikaanse natuur, safari's en de big five.

Alle werken