Een Werk aan de Muur shop

bevroren golven

- Werkcode: 821 236

Coby Koops natuurkieker.nl over bevroren golven

Deze foto laat een waterplas op een akker zien. Een ijzig koude storm liet het water golven en door de vorst bevroor het water als ijzige golven. Ik vind het een prachtig tafereel het is ook wel abstract zodat je er je eigen fantasie op los kunt laten. Zelf zie ik er een uitgestrekt en ongerept poollandschap in dat nog door niemand is betreden. Volgens mij is het een werk dat nooit zal vervelen aan de muur, je kunt er steeds iets nieuws in zien en het straalt rust en stilte uit.
Coby Koops  natuurkieker.nl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Coby Koops natuurkieker.nl

Ik ben Coby Koops, natuurfotograaf, geboren en getogen in Drenthe en daar maak ik ook meestal mijn foto’s. Mijn slogan is “waar kijken zien wordt” als je dat kan, kun je je verwonderen over dingen waar je eerst wellicht overheen keek en ervaar je dat ook het ogenschijnlijk gewone, buitengewoon (kijkwaardig) blijkt te zijn.

Alle werken van Coby Koops natuurkieker.nl


Waarom je kiest voor bevroren golven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

bevroren golven

Koop de foto bevroren golven van Coby Koops natuurkieker.nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 821 236
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.