Een Werk aan de Muur shop

boomkikker op een tak

- Werkcode: 215 308

Robin Voorhamm over boomkikker op een tak

Mooie groene boomkikker, uniek in Nederland. Op een fotoclub wandeling kwamen we deze kikker tegen die erg rustig bleef zitten op de tak en zo mooi poseerde voor de fotografen. Het is een hele zoektocht om dit soort kikkers te vinden, want ze zitten veelal vlakbij water, maar in de bomen er naast maar hebben een zodanige schutkleur dat je ze amper ziet.
Robin Voorhamm profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Robin Voorhamm

Hallo, mijn naam is Robin Voorhamm. Ik fotografeer inmiddels 10 jaar met Nikon Spiegelreflex camera's. Sinds 2007 ben ik ook actief binnen de Nikon Club Nederland als organisator van activiteiten, website/shop beheerder en tegenwoordig als bestuurslid. In al die jaren heb ik een boel foto's gemaakt. Ik vind het heerlijk om in de natuur foto's te maken van dieren en landschappen, dit is dan ook echt mijn favoriete fotografie bezigheid. Onlangs vroeg iemand mij of mijn werk ook te bestellen was. Tuurlijk, maar wat wil je precies dan en wat zijn dan de mogelijkheden. Via internet kwam ik op Werk aan de Muur terecht en nu al ben ik fan. Alle mogelijkheden van foto's aan de muur staan op deze website en je kunt dus nu zo een foto van mij kiezen en zelf bepalen in welk formaat en materiaal je dit wilt laten printen.Veel plezier op deze site en laat gerust een berichtje aan mij achter via twitter (https://twitter.com/voorhammr) of robin@voorhamm.com

Alle werken van Robin Voorhamm


Waarom je kiest voor boomkikker op een tak op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

boomkikker op een tak

Koop de foto boomkikker op een tak van Robin Voorhamm op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 215 308
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.