Een Werk aan de Muur shop

Sjeik Zayed Moskee

- Werkcode: 593788

Jeroen Kleiberg over Sjeik Zayed Moskee

Avondfoto van de Sheikh Zayed-moskee in Abu Dhabi. Het is de grootste moskee in de Verenigde Arabische Emiraten en de zevende grootste ter wereld. De moskee is vernoemd naar sjeik Zayid bin Sultan al Nuhayyan, de oprichter en eerste president van de Verenigde Arabische Emiraten, die er ook begraven ligt.

Het ontwerp van de Sheikh Zayed Moskee is gebaseerd op de Mongoolse en Moorse moskee architectuur. De Badshahimoskee in Lahore en de Hassan II moskee in Casablanca hadden directe invloeden. De koepel en de vloeren van de moskee zijn geïnspireerd op de Badshahimoskee en de architectuur van zowel het Mongoolse als Moorse ontwerp. De zuilengangen zijn typisch Moors en de minaret klassiek Arabisch. Het ontwerp van de moskee kan het best omschreven worden als een samensmelting van Arabische, Mongoolse en Moorse architectuur.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Sjeik Zayed Moskee op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sjeik Zayed Moskee

Koop de foto Sjeik Zayed Moskee van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 593788
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.