Een Werk aan de Muur shop

Artisjok Close Up

- Werkcode: 69332

JPWFoto over Artisjok Close Up

In Nederland komen we 'm eigenlijk weinig tegen: De Artisjok. Dwalend door het achterland van Bretagne in Frankrijk, stuiten we achter een boerderij op een veld vol wonderbaarlijk mooi groeiende planten. Dit blijkt de artisjok te zijn, die ik tot voor kort vooral kende van "artisjok hart uit blik". Brutaal stappen we fotograferend rond in dit veld, totdat de boerin ons met een Frans temperament boos tot de orde roept. Onze verklaring tempert haar woede en wanneer we voor een stevige prijs een doos vol met artisjokken kopen, is de vriendelijkheid compleet. 's Avonds pruttelen de artisjokken lange tijd in de pan, waarna we de vlezige bladen smaakvol kunnen schoon happen. Een smakelijke ervaring rijker!
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Artisjok Close Up op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Artisjok Close Up

Koop de foto Artisjok Close Up van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 69332
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.