Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 40 minuten geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Cascadia

- Werkcode: 1 027 272

Jesper Krijgsman over Cascadia

Digitale composite/hypercollage fotografie.
Complete kunstwerk meet 116 cm x 186 cm — 2022

Zonlicht, water en voedingsstoffen. Allemaal vallen ze van boven naar beneden. Gemengd door de lucht en de wind - de cadans van de adem van de natuur in stroom. Eenmaal op de grond biedt het mogelijkheden voor leven om te groeien en bloeien.

Dit spel tussen de lucht en de grond fascineert me. Hier sta ik, overspoeld in de liefde van boven. Vallend uit de eeuwige hemel.
Jesper Krijgsman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Om zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken van Jesper Krijgsman


Meer weten over Jesper Krijgsman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Cascadia op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Cascadia

Koop dit digital art werk Cascadia van Jesper Krijgsman als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 027 272

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 40 minuten geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
147,-132,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.